Γλώσσα:
 

Η εταιρία

Χρώματα βερνίκια αστάρια Alcon Paint Τρίκαλα

Βιομηχανία χρωμάτων Alcon Paint

Στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις της Alcon Paint, στο 6ο χλμ Ε.Ο. Τρικάλων Πύλης, σε έναν σύγχρονο και άριστα εξοπλισμένο χώρο, παράγονται κάτω από αυστηρές προδιαγραφές τα προϊόντα μας, που καλύπτουν τις ανάγκες για βαφή, αστάρωμα και κάθε εργασία που απαιτεί χρώμα και συναφή προϊόντα, για την οικοδομή, το έπιπλο, το αυτοκίνητο.

Η τεχνογνωσία ετών και η συνεχής έρευνα και ανάπτυξη καθιστούν τα προϊόντα μας υψηλής ποιότητος και πλέον ανταγωνιστικά. Διαθέτουμε πλήρη γκάμα προϊόντων, όπως: πλαστικά χρώματα, ακρυλικά και μονωτικά χρώματα, βερνικοχρώματα οικοδομών, βερνικοχρώματα μετάλλου, χρώματα αγροτικών μηχανημάτων και μεγάλων οχημάτων, υποστρώματα / αστάρια βερνικοχρωμάτων, υποστρώματα πλαστικών και ακρυλικών χρωμάτων, συντηρητικά βερνίκια ξύλου και πέτρας, διαλύτες.

ALCON PAINT

Bιομηχανία Xρωμάτων

Εργοστάσιο: 6o XΛΜ Τρικάλων - Πύλης, 42100 Τρίκαλα

Γραφεία: Λάκμωνος & Ηπείρου, 42100, Τρίκαλα

Τηλ: 24310 79990 - 39932

FAX: 24310 79991

email: info[at]alconpaint.gr

http://alconpaint.gr

Πιστοποιήσεις / ασφάλεια

Η Alcon Paint δεσμεύεται να παράγει ασφαλή, ποιοτικά χρώματα, βερνίκια και συναφή προϊόντα με σεβασμό στο περιβάλλον, την υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων, την τοπική κοινωνία και τους καταναλωτές.

ISO 9001

πιστοποίηση ISO 9001

Η βιομηχανία παραγωγής χρωμάτων Alcon Paint διαθέτει πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2008.

Αρχείο PDF (1Mb): πιστοποίηση ISO 9001:2008

Low VOC

Low VOC

Τα χρώματα, βερνίκια και λοιπά προϊόντα της Alcon Paint, συμμορφώνονται με την οδηγία 2004/42/ΕΚ της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναφορικά με τις Πτητικές Οργανικές Ενώσεις (Volatile Organic Compounds) - ΕΠΟ / VOC.

Διαβάστε: Γιατί να χρησιμοποιήσω Low VOC χρώματα για το σπίτι μου;

Προϊόντα Alcon Paint

Τα χρώματα και βερνίκια της Alcon Paint προσφέρουν:

  • μεγάλη αντοχή στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες
  • προστασία στο περιβάλλον και στο χρήστη
  • άριστη σχέση ποιότητας / τιμής

Δείτε τον κατάλογο των προϊόντων Alcon Paint.