Γλώσσα:
 

AquaPro

Κατηγορίες: Βερνικοχρώματα οικοδομικών επιφανειών, Χρώματα τοίχου εσωτερικής χρήσης

Ετικέτες: |

AquaPro

Alcon AquaPro υπόστρωμα αστάρι βερνικοχρωμάτων

AquaPro: Ακρυλική ριπολίνη νερού πολυτελείας για ξύλο, μέταλλο, σπατουλαριστές επιφάνειες. Προσφέρει αναλλοίωτη λευκότητα και απόλυτη αντοχή στο κιτρίνισμα.

Το AquaPro διατίθεται σε λευκό (Γυαλιστερό, σατινέ και μάτ) και σε χιλιάδες αποχρώσεις μέσω του συστήματος χρωματισμού Alcon Paint. Η δημιουργία αποχρώσεων επιτυγχάνεται με προσθήκη βασικών πλαστικών Alcon paint. To AQUAPRO δεν πρέπει να εφαρμόζεται σε θερμοκρασία μικρότερη των 10°C. Οι βαμμένες επιφάνειες δεν συνίσταται να πλένονται πρίν την πάροδο 30ημερών μετά τη βαφή.

Οδηγίες χρήσης

Οι επιφάνειες καθαρίζονται απο σκόνες, λάδια, σκουριά, σαθρά υπο- λείμματα παλαιών χρωμάτων κ.λ.π. Για την προετοιμασία της επιφάνειας εφαρμόζεται 1 στρώση Velatura νερού. Το AQUAPRO αραιώνεται με νερό 5-10% κ.ο. για εφαρμογή με πινέλο ή ρολλό ενώ εως 20% κ.ο. για εφαρμογή με πιστόλι. Εφαρμόζεται σε 2-3 στρώσεις. Να αποφεύγεται το σουμάρισμα αφού περάσουν 5-10 λεπτά. Τα εργαλεία καθαρίζονται με άφθονο νερό και σαπουνάδα.

Μετά τη χρήση

Αφαιρέστε όσο το δυνατόν περισσότερο χρώμα από τα εργαλεία πριν τον καθαρισμό τους. Καθαρίζετε τα εργαλεία με νερό και απορρυπαντικό διάλυμα αμέσως μετά τη χρήση.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Τύπος Ακρυλική ριπολίνη νερού, πολυτελείας.
Μέθοδος βαφής 2 – 3 στρώσεις με ρολό, πινέλο ή πιστόλι airless
Αραίωση αραιώνεται με νερό 5-10% κ.ο. για εφαρμογή με πινέλο ή ρολλό ενώ εως 20% κ.ο. για εφαρμογή με πιστόλι
Απόδοση To AQUAPRO αποδίδει 7 – 14m² /lit για πλήρη κάλυψη ανάλογα με την απόχρωση
Αποχρώσεις: λευκό (Γυαλιστερό, σατινέ και μάτ) και σε χιλιάδες αποχρώσεις μέσω του συστήματος χρωματισμού Alcon Paint
Συσκευασίες Ανά Χαρτοκιβώτιο
0,75 Lt
2,5 Lt
12
4