Γλώσσα:
 

Aqua Wood

Κατηγορίες: Βερνίκια ξύλου & πέτρας

Ετικέτες: |

Aqua Wood

Alcon Aqua Wood

Aqua Wood: Υδατοδιαλυτό συντηρητικό εμποτισμού ξύλου με μυκητοκτόνες και εντομοκτόνες ιδιότητες. Εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης. Άοσμο φιλικό στο χρήστη και το περιβάλλον.

Το Aqua Wood διεισδύει στο ξύλο και το προστατεύει από σαράκι, μύκητες και έντομα. Λόγω της ειδικής του σύνθεσης έχει μεγάλη διεισδυτική ικανότητα, δεν σχηματίζει φιλμ και προστατεύει το ξύλο από την υπεριώδη ακτινοβολία (φίλτρα UV), την υγρασία και τις ακραίες καιρικές συνθήκες. Οι αποχρώσεις του Aqua Wood τονίζουν τα «νερά» του ξύλου δίνοντας εξαιρετική αίσθητική στην επιφάνεια του ξύλου. Στεγνώνει γρήγορα και είναι πρακτικά άοσμο.

Εφαρμογή

Πριν τη χρήση, το προϊόν αναδεύεται καλά. Εφαρμόζεται χωρίς αραίωση με πινέλο, ρολό ή πιστόλη βαφής. Οι παλιές, φθαρμένες επιφάνειες γυαλοχαρτίζονται, απομακρύνοντας παλιά βερνίκια και σκόνες. Εφαρμόζεται σε 2-3 στρώσεις ανα 3 ώρες. Τα εργαλεία καθαρίζονται με WHITE-SPIRIT, νερό και σαπουνάδα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Τύπος Υδατοδιαλυτό συντηρητικό εμποτισμού ξύλου
Μέθοδος βαφής πινέλο, ρολό, πιστόλι airless
Αραίωση Δε χρειάζεται αραίωση – Ετοιμο προς χρήση
Απόδοση 16-20 m²/Lt ανά στρώση αναλόγως την απορροφητικότητα του ξύλου
Χρόνοι στεγνώματος Στεγνό σε βάθος: 30-60 λεπτά ανάλογα με τις συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας
Αποχρώσεις: Διάφανο χρώμα και σε αρκετές αποχρώσεις.
ΠΟΕ (Πτητικές Οργανικές Ενώσεις – VOC ) Το Aqua Wood ανήκει στην κατηγορία A/η [οριακή τιμή ΠΟΕ Ευρωπαϊκή Ένωση: 50 g/l (2007) και 30 g/l (2010)]. Το προϊόν περιέχει κατά μέγιστο 29 g/l ΠΟΕ.
Συσκευασίες Ανά Χαρτοκιβώτιο
0,75 Lt
2,5 Lt
12
4