Γλώσσα:
 

Chassis-Top

Κατηγορίες: Βερνικοχρώματα σιδήρου & οχημάτων, Προϊόντα ειδικών εφαρμογών, Υποστρώματα (αστάρια) σιδήρου

Ετικέτες: |

Chassis-Top

Alcon Chass-Top Αντισκωριακό αστάρι μεταλλικών επιφανειών

Chassis-Top: Λευκό – Γκρι, Κεραμιδί, Μαύρο. Αντισκωριακό αστάρι μεταλλικών επιφανειών μεγάλης αντισκωριακής προστασίας. Δεν περιέχει μόλυβδο.

Το Chassis-Top είναι μια ταχυστέγνωτη βάφή με βάση διαλύτη, για την προστασία του κάτω μέρος του αμαξώματος των αυτοκινήτων. Είναι επίσης κατάλληλο ως υπόστρωμα για κάθε μεταλλική επιφάνεια. Έχει ισχυρή πρόσφυση και υψηλή ελαστικότητα. Παρουσιάζει μεγάλη αντοχή σε χτυπήματα, την υγρασία και τη βενζίνη.

Οδηγίες χρήσης

Οι επιφάνειες πρέπει να είναι στεγνές και καθαρές από προϊόντα διαβρώσεως, λάδια ή γράσο, βρωμιά και να έχουν λειανθεί κατάλληλα με γυαλόχαρτο. Εφαρμόστε μία ή δύο στρώσεις του Chassis-Top. Λείανση μεταξύ των στρώσεων συνιστάται με κατάλληλο γυαλόχαρτο.

Μετά τη χρήση

Αφαιρέστε όσο το δυνατόν περισσότερο χρώμα από τα εργαλεία πριν τον καθαρισμό. Καθαρίζετε τα εργαλεία με white spirit αμέσως μετά τη χρήση.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ
Τύπος Βερνικόχρωμα αλκυδικών ρητινών χωρίς μόλυβδο.
Ειδικό βάρος 1,14 ± 0,03 gr / cm³ (ΕLΟΤ 523) ανάλογα την απόχρωση.
Ιξώδες 5-6 ps (ROTOTHINNER DIN 51550, 25°C)
Εφαρμογή πινέλο, ρολό ή πιστόλι βαφής
Αραίωση 10-15% κατ όγκο με WHITE SPIRIT για χρήση με βούρτσα ή ρολό, 20-25% με WHITE SPIRIT για πιστόλι βαφής
Απόδοση Περί τα 13m²/lt σε κατάλληλες επιφάνειες
Χρόνος στέγνωματος Στην αφή 1 ώρα, επαναβαφή μετά από 16 ώρες. Ο χρόνος στεγνώματος εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες (υγρασία, θερμοκρασία)
Αποχρώσεις Λευκό – Γκρι, Κεραμιδί, Μαύρο
ΠΟΕ (Πτητικές Οργανικές Ενώσεις – VOC) Οριακή τιμή της ΕΕ για αυτό το προϊόν (κατηγορία Α / θ Δ): 600g/lt (2007) και 500g/lt (2010). Το προϊόν περιέχει κατά μέγιστο 499g/lt.
Συσκευασίες Ανά Χαρτοκιβώτιο
0,375 Lt
0,75 Lt
2,5 Lt
12
12
4