Γλώσσα:
 

Prolux

Κατηγορίες: Βερνικοχρώματα οικοδομικών επιφανειών, Βερνικοχρώματα σιδήρου & οχημάτων, Χρώματα τοίχου εξωτερικής χρήσης

Ετικέτες: |

Prolux

Alcon ProLux Ριπολίνη πολυτελείας

ProLux: Ριπολίνη πολυτελείας για ξύλο, μέταλλο, κ.λ.π. Αλκυδικό βερνικόχρωμα για εσωτερική και εξωτερική χρήση σε οικοδομικές επιφάνειες.

Το PROLUX είναι ένα πλήρως γυαλιστερό, πολύ ανθεκτικό βερνικόχρωμα με εξαιρετική στιλπνότητα και αντοχή του χρώματος, το οποίο παρέχει μακροχρόνια προστασία και ομορφιά. Είναι κατάλληλο για όλες τις εσωτερικές και εξωτερικές μεταλλικές και ξύλινες επιφάνειες. Δημιουργεί ένα σκληρό και ευέλικτο φινίρισμα με εξαιρετικές αντοχές στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και την ατμοσφαιρική ρύπανση, καθώς και στο πλύσιμο. Έχει εξαιρετικές ιδιότητες για ευκολία στη χρήση και το σπατουλάρισμα και προσφέρει μεγάλη καλυπτικότητα. Δεν περιέχει μόλυβδο και ιόντα χρωμίου.

Οδηγίες χρήσης

Οι επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές, στεγνές και ελεύθερες από σκουριές, λάδια, σκόνες και να έχουν λειανθεί με κατάλληλο γυαλόχαρτο. Για μεταλλικές επιφάνειες που απαιτούν αντισκωριακή προστασία, συνιστάται το CHASSIS-Top ή το ΑΣΤΑΡΙ ΜΕΤΑΛΛΩΝ. Για ξύλινες επιφάνειες μετά από ενδελεχή προετοιμασία (ξύσιμο, γέμιση και επικάλυψη με στόκο) χρησιμοποιείστε το VELATURA ως υπόστρωμα. Μετά την προετοιμασία της επιφάνειας απλώστε δύο στρώσεις PROLUX. Εργασίες όπως τρίψιμο, καθαρισμός με φλόγα κλπ βαμμένων επιφανειών μπορεί να δημιουργήσει επικίνδυνη σκόνη ή/και αναθυμιάσεις. Να εργάζεστε σε καλά αεριζόμενο χώρο. Χρησιμοποιείτε απαραιτήτως κατάλληλα μέσα ατομικής προστασίας, όπου απαιτείται.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Τύπος Βερνικόχρωμα αλκυδικών ρητινών. Δεν περιέχει Μόλυβδο και ιόντα χρωμίου.
Ειδικό βάρος 1,26 gr ± 0,02 gr / cm³ (ΕΛΟΤ 523), ανάλογα με την απόχρωση
Ιξώδες 6-8 ps (ROTOTHINNER DIN 51550, 25° C).
Μέθοδος βαφής Πινέλο, ρολό.
Αραίωση Έως 3% κατ’όγκο με διαλυτικό βούρτσας (WHITE SPIRIT)
Απόδοση 15m²/lit σε κατάλληλα προετοιμασμένες επιφάνειες.
Χρόνοι στεγνώματος Στην αφή σε 3-4 ώρες και επαναβάφεται μετά από 24 ώρες. Ο χρόνος στεγνώματος εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες (υγρασία, θερμοκρασία)
Αποχρώσεις: Λευκό, μαύρο (gloss)
ΠΟΕ (Πτητικές Οργανικές Ενώσεις – VOC ) Οριακή τιμή της ΕΕ για αυτό το προϊόν (κατηγορία Α / δ): 400g / l (2007) και 300 g / l (2010). Το προϊόν περιέχει κατά μέγιστο 299g / l.
Συσκευασίες Ανά Χαρτοκιβώτιο
0,75 Lt
3 Lt
12
4