Γλώσσα:
 

Rubber

Κατηγορίες: Χρώματα τοίχου εσωτερικής χρήσης

Ετικέτες: |

Rubber

Alcon Rubber πλαστικό χρώμα

Το Rubber είναι πλάστικό χρώμα εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης, μεγάλης καλυπτικότητας και απόδοσης, με αντοχή στο χρόνο και τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Το Rubber προσφέρει κατάλευκη βελούδινη ματ επιφάνεια υψηλής αισθητικής. Η σύνθεση του είναι φιλική στο περιβάλλον και τον χρήστη επιτρέποντας στον τοίχο να αναπνέει. Παρουσιάζει ευχάριστη οσμή και αναλλοίωτες αποχρώσεις στον χρόνο.

Αποτελεί την οικονομική και αξιόπιστη λύση για τους επαγγελματίες σε χώρους όπου το συχνό βάψιμο και φρεσκάρισμα είναι απαραίτητο, όπως ξενοδοχεία, σχολεία, νοσοκομεία, μεγάλα δημόσια έργα, προσφέροντας εγγυημένο αποτέλεσμα σε εξαιρετική τιμή. Είναι γρήγορο στο στέγνωμα και επαναβάφεται γρήγορα. Παρουσιάζει καλή αντίσταση σε λεκέδες, ευκολία στο πλύσιμο και διατηρεί τις ιδιότητές του, ακόμη και σε χαμηλές θερμοκρασίες. Συνδυάζει μεγάλη λευκότητα και κάλυπτικότητα με ευκολία στην εφαρμογή και πολύ καλές ιδιότητες εξομάλυνσης. Είναι κατάλληλο για επιφάνειες όπως: τοίχοι, ταβάνια, σκάλες, αποθήκες.

Οδηγίες χρήσης

Οι επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές, στεγνές και ελεύθερες από ελαττωματικά ή κακής συνοχής υλικά, σκόνες, λάδια και άλατα. Στην αρχική βαφή, οι επιφάνειες ασταρώνονται με αστάρι Ve-200 ή ακρυλικό αστάρι Ve-300, ή Vedur Aqua ή Vedur διαλύτου, σύμφωνα με τις οδηγίες των αντίστοιχων ασταριών. Για επιφάνειες λερωμένες από καπνιά, νικοτίνη, μούχλα ή λίπη ασταρώνεται με μονωτικό υπόστρωμα monocot. Το Rubber αραιώνεται με νερό σε αναλογία 5%-15% και εφαρμόζεται σε 1-2 στρώσεις με ρολό, πινέλο ή πιστόλι airless.

Μετά τη χρήση

Αφαιρέστε όσο το δυνατόν περισσότερο χρώμα από τα εργαλεία πριν τον καθαρισμό τους. Καθαρίζετε τα εργαλεία με νερό και απορρυπαντικό διάλυμα αμέσως μετά τη χρήση.

Παρατηρήσεις

Να εφαρμόζεται σε θερμοκρασίες 5°C – 35°C. Οι βαμμένες επιφάνειες συνιστάται να μην πλένονται πριν περάσουν 15 ημέρες από τη βαφή.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Τύπος Πλαστικό χρώμα εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης
Ειδικό βάρος 1,57 ± 0,02 gr / cm³ (ΕΛΟΤ 523)
Ιξώδες 11-14 PS (ROTOTHINNER DIN 51550, 25° C)
Μέθοδος βαφής 1 – 2 στρώσεις με ρολό, πινέλο ή πιστόλι airless
Αραίωση αραιώνεται με νερό σε αναλογία 5% εώς 15%
Απόδοση 10-12 m²/lt ανά στρώση σε κατάλληλα προετοιμασμένες επιφάνειες.
Χρόνοι στεγνώματος Στην αφή σε 30-60 λεπτά. Επαναβάφεται μετά από 2-3 ώρες.
Αποχρώσεις: Λευκό
ΠΟΕ (Πτητικές Οργανικές Ενώσεις – VOC ) Οριακή τιμή της ΕΕ για αυτό το προϊόν (κατηγορία Α / α και Α/γ): 75 g/l (2007) και 30g/l (2010). Το προϊόν περιέχει κατά μέγιστο 24g/l ΠΟΕ.
Συσκευασίες Ανά Χαρτοκιβώτιο
0,75 Lt
3 Lt
10 Lt
12