Γλώσσα:
 

Vecryl Professional

Κατηγορίες: Χρώματα τοίχου εξωτερικής χρήσης

Ετικέτες: |

Vecryl Professional

Alcon Vecryl Professional - ακρυλικό χρώμα

Το Vecryl Professional είναι ένα 100% ακρυλικό χρώμα, μεγάλης καλυπτικότητας και αντοχής και προορίζεται για εξωτερική χρήση (οικοδομικές επιφάνειες).

Το Vecryl Professional είναι 100% ακρυλικό χρώμα εξωτερικής χρήσης με μεγάλη αντοχή στο χρόνο και στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Παρουσιάζει υψηλή καλυπτικότητα και πρόσφυση πάνω σε επιφάνεια μπετού, σοβά, γυψοσανίδας, ξύλου. Προσφέρει υψηλότατη λευκότητα και οι αποχρώσεις παρουσιάζουν μεγάλη αντοχή στον ήλιο παραμένοντας αναλλοίωτες στο πέρασμα του χρόνου. Προστατεύει τις βαμμένες επιφάνειες από την υγρασία, αδιαβροχωποιώντας κατά μεγάλο μέρος αυτές, προσφέροντας βελούδινη ματ επιφάνεια υψηλής αισθητικής.

Οδηγίες χρήσης

Καθαρίζουμε τις επιφάνειες από τα σαθρά τμήματα, ξένες ύλες και σκόνες. Οι επιφάνειες ασταρώνονται πριν την βαφή με VEDUR διαλύτου ή VE – 300.. Το Vecryl αραιώνεται με νερό σε ανaλογία 5 – 15% και εφαρμόζεται σε 2 -3 στρώσεις με ρολό, πινέλο ή πιστόλι airless. Τα εργαλεία καθαρίζονται γρήγορα μετά την βαφή με νερό και απορρυπαντικό.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Τύπος 100% ακρυλικό χρώμα χαμηλής οσμής, μεγάλης καλυπτικότητας και αντοχής
Ειδικό βάρος 1,68± 0,02gr/cm3 (ELOT 523), ανάλογα την απόχρωση
Ιξώδες 105±10KU
Μέθοδος βαφής 2 – 3 στρώσεις με ρολό, πινέλο ή πιστόλι airless
Αραίωση αραιώνεται με νερό σε αναλογία 5% εώς 15%
Απόδοση 12-15 m²/lit. ανά στρώση σε κατάλληλα προετοιμασμένες επιφάνειες.
Χρόνοι στεγνώματος Στην αφή σε 1 -2 ώρες. Επαναβάφεται σε 3 -5 ώρες.
Αποχρώσεις: Λευκό και σε 20 αποχρώσεις. Επίσης, διατίθεται και σε πολύ περισσότερες αποχρώσεις με τη χρήση του συστήματος χρωματισμού Αlcon.
ΠΟΕ (Πτητικές Οργανικές Ενώσεις – VOC ) Το Vecryl Professional ανήκει στην κατηγορία Α/α [ οριακή τιμή ΠΟΕ Ευρωπαική Ένωση : 75gr/lit (2007) και 30gr/lit (2010)]. Το προιόν περιέχει κατά μέγιστο 24 gr/lit ΠΟΕ.
Συσκευασίες Ανά Χαρτοκιβώτιο
3 Lt
10 Lt