Γλώσσα:
 

Vecryl 100% ακρυλικό

Κατηγορίες: Χρώματα τοίχου εξωτερικής χρήσης

Ετικέτες: |

Vecryl 100% ακρυλικό

Alcon Vecryl - 100% ακρυλικό χρώμα

Το Vecryl 100% είναι ένα ακρυλικό πλαστικό χρώμα, υψηλής ποιότητας, εξωτερικής χρήσης. Ψυχρό χρώμα, πληροί τις απαιτήσεις του κανονισμού Απόδοσης Κτιρίων.

Το Vecryl είναι 100% ακρυλικό χρώμα εξωτερικής χρήσης με άριστη αντοχή στο χρόνο και στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες ( βροχή, ήλιος, καυσαέρια, αλμύρα θάλασσας κ.λ.π). Παρουσιάζει υπέροχη καλυπτικότητα και πρόσφυση πάνω σε επιφάνεια μπετού, σοβά, γυψοσανίδας, ξύλου. Προσφέρει υψηλότατη λευκότητα και οι αποχρώσεις παρουσιάζουν μεγάλη αντοχή στον ήλιο παραμένοντας αναλλοίωτες στο πέρασμα του χρόνου. Προστατεύει τις βαμμένες επιφάνειες από την υγρασία, αδιαβροχωποιώντας κατά μεγάλο μέρος αυτές, προσφέροντας βελούδινη ματ επιφάνεια υψηλής αισθητικής. Δεν συμβάλλει στην ανάπτυξη της φωτιάς και είναι επιβραδυντικό φλόγας.

Οδηγίες χρήσης

Καθαρίζουμε τις επιφάνειες από τα σαθρά τμήματα, ξένες ύλες και σκόνες. Οι επιφάνειες ασταρώνονται πριν την βαφή με VEDUR διαλύτου ή ή VE – 300, αραιωμένο έως και 100% με το White Spirit. Το Vecryl αραιώνεται με νερό σε ανaλογία 5 – 15% και εφαρμόζεται σε 2 -3 στρώσεις με ρολό, πινέλο ή πιστόλι airless. Τα εργαλεία καθαρίζονται γρήγορα μετά την βαφή με νερό και απορρυπαντικό.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Τύπος 100% ακρυλικό χρώμα χαμηλής οσμής, άριστης καλυπτικότητας και αντοχής
Ειδικό βάρος 1,44 – 1,52 ± 0,02gr/cm3 (ELOT 523), ανάλογα την απόχρωση
Ιξώδες 11-14ps (ROTOTHINNER DIN 51550, 25°C)
Μέθοδος βαφής 2 – 3 στρώσεις με ρολό, πινέλο ή πιστόλι airless
Αραίωση αραιώνεται με νερό σε αναλογία 5% εώς 15%
Απόδοση 15-18 m²/lit. ανά στρώση σε κατάλληλα προετοιμασμένες επιφάνειες.
Χρόνοι στεγνώματος Στην αφή σε 1 -2 ώρες. Επαναβάφεται σε 3 -5 ώρες.
Αποχρώσεις: Λευκό και σε 20 αποχρώσεις. Επίσης, διατίθεται και σε πολύ περισσότερες αποχρώσεις με τη χρήση του συστήματος χρωματισμού Αlcon.
ΠΟΕ (Πτητικές Οργανικές Ενώσεις – VOC ) Το Vecryl ανήκει στην κατηγορία Α/α [ οριακή τιμή ΠΟΕ Ευρωπαική Ένωση : 75gr/lit (2007) και 30gr/lit (2010)]. Το προιόν περιέχει κατά μέγιστο 24 gr/lit ΠΟΕ.
Συσκευασίες Ανά Χαρτοκιβώτιο
0,75 Lt
3 Lt
10 Lt
12

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

Μακριά από παιδιά • Αποφεύγετε την επαφή με το δέρμα και τα μάτια • Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, πλύνετε αμέσως με άφθονο νερό και ζητήστε ιατρική συμβουλή και δείξτε αυτό το δοχείο ή την ετικέτα • Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα, πλυθείτε αμέσως με άφθονο νερό και σαπούνι • Μην αδειάζετε το περιεχόμενο στην αποχέτευση ή σε πηγές νερού • Μη χρησιμοποιείτε διαλυτικά • Μη χρησιμοποιείτε τα άδεια δοχεία για αποθήκευση τροφίμων ή ποτών • Σε περίπτωση κατάποσης ζητήστε αμέσως ιατρική συμβουλή και δείξτε το δοχείο ή την ετικέτα.

ΑΝΑΔΕΥΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ – ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΑΠΟ ΠΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΥΣΩΝΑ