Γλώσσα:
 

Vedur

Κατηγορίες: Υποστρώματα (αστάρια) τοίχου

Ετικέτες: |

Vedur

Alcon Vedur

Vedur: Συνδετικό ακρυλικό αστάρι διαλυτού πλαστικών και ακρυλικών χρωμάτων, μεγάλης διεισδυτικότητας και σταθερότητας.

Το αστάρι VEDUR είναι αδιάβροχο διαφανές ακρυλικό υπόστρωμα πολυμερών ρητινών. Παρουσιάζει ισχυρότατη πρόσφυση και διεισδυτικότητα σε παλιές σαφρές επιφάνειες, μπετόν, κόλλα, γυψοσανίδα, τούβλα, σπατουλαριστές επιφάνειες τοίχου, επιφάνειες βαμμένες με ασβέστη ή κακής ποιότητας χρώματα. Η ακρυλική του σύνθεση δεν δημιουργεί κιτρινίσματα, αδιαβροχοποιεί την επιφάνεια και της επιτρέπει να αναπνέει.

Εφαρμογή

Οι επιφάνειες πρέπει να είναι στεγνές και καθαρές από σκόνες και σαθρά υπολείμματα παλαιών χρωμάτων, αλάτων ή ετοιμόρροπων κομματιών σοβά. Το VEDUR αραιώνεται από 50-100% με WHITE SPIRIT και εφαρμόζεται ένα χέρι. Για αστάρωμα ταρατσών, το VEDUR αραιώνεται από 20-30% με White spirit και εφαρμόζεται ένα χέρι. Η εφαρμογή του VEDUR θα πρέπει να δημιουργεί σωστό εμποτισμό αφήνοντας στην επιφάνειά του τοίχου ένα ισχυρό διάφανο φιλμ υλικού. Το προϊόν θα πρέπει να εφαρμόζεται σε θερμοκρασία 10°C ως 35°C. Το υλικό πρέπει να αποθηκεύεται σε θερμοκρασία 5°C ως 40°C.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Τύπος Συνδετικό ακρυλικό αστάρι διαλυτού
Μέθοδος βαφής πινέλο, ρολό, πιστόλι airless
Αραίωση κανονική χρήση: 50-100% με White Spirit, για αστάρωμα ταρατσών: 20-30% με White spirit
Απόδοση 12-15 m²/lit ανά τρώση σε επιφάνεια τοίχου και ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας
Χρόνοι στεγνώματος Περίπου 1 ώρα
ΠΟΕ (Πτητικές Οργανικές Ενώσεις – VOC ) Ανήκει στην (κατηγορία A/n) με οριακή τιμή 750 g/l (2007) και 750 g/l (2010). Το προϊόν περιέχει κατά μέγιστο 730 g/l ΠΟΕ (VOC)
Συσκευασίες Ανά Χαρτοκιβώτιο
1 Lt
3,5 Lt
15 Lt
12