Γλώσσα:
 

Vepal

Κατηγορίες: Χρώματα τοίχου εσωτερικής χρήσης

Ετικέτες: |

Vepal

πλαστικό χρώμα Alcon Vepal

Το προϊόν Vepal, είναι ένα πλαστικό χρώμα χαμηλής οσμής, άριστης καλυπτικότητας και αντοχής. Εσωτερικής χρήσης και εξωτερικής χρήσης.

Το Vepal είναι άριστο πλαστικό χρώμα εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης, υψηλής καλυπτικότητας και απόδοσης, με μεγάλη αντοχή στο χρόνο και στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες . Προσφέρει κατάλευκη βελούδινη ματ επιφάνεια υψηλής αισθητικής. Η σύνθεση του είναι φιλική στο περιβάλλον και τον χρήστη επιτρέποντας τον τοίχο να αναπνέει. Παρουσιάζει ευχάριστη οσμή και αναλλοίωτες αποχρώσεις στον χρόνο.

Οδηγίες χρήσης

Καθαρίζουμε τις επιφάνειες από τα σαθρά τμήματα, ξένες όλες και σκόνες. Στν αρχική βαφή οι επιφάνειες ασταρώνονται με αστάρι VE – 200 ή VE – 300 ή VEDUR διαλύτου, σύμφωνα με τις οδηγίες των αντιστοίχων ασταριών. Για επιφάνειες λερωμένες από καπνιά, νικοτίνη, μούχλα ή λύπη ασταρώνεται με μονωτικό υπόστρωμα monocot. Το Vepal αραιώνεται με νερό σε αναλογία 5% εώς 15% και εφαρμόζεται σε 1 – 2 στρώσεις με ρολό, πινέλο ή πιστόλι airless. Tα εργαλεία καθαρίζονται με νερό και απορρυπαντικό.

Παρατηρήσεις

Να εφαρμόζεται σε θερμοκρασίες 5o C – 35o C . Οι βαμμένες επιφάνειες συνίστανται να μην πλένονται πριν 15 ημερών μετά την βαφή.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Τύπος Πλαστικό χρώμα χαμηλής οσμής, άριστης καλυπτικότητας και αντοχής
Ειδικό βάρος 1,44 – 1,52 ± 0,02gr/cm3 (ELOT 523), ανάλογα την απόχρωση
Ιξώδες 11-14ps (ROTOTHINNER DIN 51550, 25°C)
Μέθοδος βαφής 1 – 2 στρώσεις με ρολό, πινέλο ή πιστόλι airless
Αραίωση αραιώνεται με νερό σε αναλογία 5% εώς 15%
Απόδοση 15-18 m²/lit. ανά στρώση σε κατάλληλα προετοιμασμένες επιφάνειες.
Χρόνοι στεγνώματος Στην αφή σε 30 – 60 λεπτά. Επαναβάφεται μετά από 2 – 3 ώρες.
Αποχρώσεις: Λευκό, μαύρο και σε 43 αποχρώσεις. Επίσης, διατίθεται και σε πολύ περισσότερες αποχρώσεις με τη χρήση του συστήματος χρωματισμού Αlcon.
ΠΟΕ (Πτητικές Οργανικές Ενώσεις – VOC ) Το Vepal ανήκει στην κατηγορία Α/α [οριακή τιμή ΠΟΕ ευρωπαικής ένωσης : 75gr/lit (2007) και 30 gr/lit (2010)]. Το προϊόν περιέχει κατά μέγιστο 24gr/lit ΠΟΕ.
Συσκευασίες Ανά Χαρτοκιβώτιο
0,75 Lt
3 Lt
10 Lt
12