Γλώσσα:
 

Wood Decor

Κατηγορίες: Βερνίκια ξύλου & πέτρας

Ετικέτες: |

Wood Decor

Alcon Wood Decor

Wood Decor: Συντηρητικό εμποτισμού ξύλου με μυκητοκτόνες και εντομοκτόνες ιδιότητες. Ετοιμο προς χρήση. Εσωτερική και εξωτερική χρήση.

Το WOOD-DECOR είναι υδροαπωθητικό συντηρητικό εμποτισμού ξύλου εξωτερικής και εσωτερικής χρήσης. Διεισδύει στο ξύλο προστατεύοντας το από σαράκι, μύκητες και έντομα. Λόγω της ειδικής του σύνθεσης έχει μεγάλη διεισδυτική ικανότητα, δεν σχηματίζει φιλμ και προστατεύει το ξύλο από την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία (φίλτρα UV), την υγρασία και τις ακραίες καιρικές συνθήκες. Οι αποχρώσεις του WOOD-DECOR τονίζουν τα νερά του ξύλου δίνοντας εξαιρετική αισθητική στην επιφάνεια του ξύλου.

Οδηγίες χρήσης

Πριν την χρήση, το προϊόν αναδεύεται καλά. Εφαρμόζεται χωρίς αραίωση με πινέλο ή πιστόλι. Οι παλιές επιφάνειες γυαλοχαρτίζονται, απομακρύνοντας παλιά βερνίκια και σκόνες. Εφαρμόζεται σε 2-3 στρώσεις ανά 24 ώρες. Στεγνώνει σε 6-8 ώρες ανάλογα με τις συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας. Αποδίδει 12-15 m²/lit ανά στρώση αναλόγως την απορροφητικότητα του ξύλου. Τα εργαλεία καθαρίζονται με WHITE-SPIRIT ή Διαλυτικό NITROY.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Τύπος υδροαπωθητικό συντηρητικό εμποτισμού ξύλου αλκυδικής βάσης διαλύτου
Μέθοδος βαφής πινέλο, πιστόλι airless
Αραίωση Δε χρειάζεται αραίωση – Ετοιμο προς χρήση
Απόδοση 12-15 m²/Lt ανά στρώση αναλόγως την απορροφητικότητα του ξύλου
Χρόνοι στεγνώματος Στεγνό σε βάθος: 6-8 ώρες ανάλογα με τις συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας
Αποχρώσεις: Διάφανο χρώμα και σε αρκετές αποχρώσεις.
ΠΟΕ (Πτητικές Οργανικές Ενώσεις – VOC ) Το WOOD-DECOR ανήκει στην κατηγορία A/στ [οριακή τιμή ΠΟΕ Ευρωπαϊκή Ένωση: 700 g/l (2007) και 700 g/l (2010)]. Το προϊόν περιέχει κατά μέγιστο 690 g/l ΠΟΕ.
Συσκευασίες Ανά Χαρτοκιβώτιο
0,75 Lt
2,5 Lt
12
4