Γλώσσα:
 

Υδρόχρωμα

Κατηγορίες: Χρώματα τοίχου εσωτερικής χρήσης

Ετικέτες: |

Υδρόχρωμα

Alcon Υδρόχρωμα

Υδρόχρωμα: Υδρόχρωμα εσωτερικής χρήσης μεγάλης λευκότητας καλής καλυπτικότητας και αντοχής.

Το ΥΔΡΟΧΡΩΜΑ είναι χρώμα εσωτερικής χρήσης για οροφές, κουζίνες, μπάνια, αποθήκες και κλιμακοστάσια όπου δεν απαιτείται αντοχή στο πλύσιμο των επιφανειών. Είναι εξαιρετικά λευκό με μεγάλη καλυπτικότητα, καλή απόδοση, ευχάριστη οσμή, επιτρέποντας τις επιφάνειες να αναπνέουν. Παρουσιάζει εύκολο άπλωμα χωρίς να αφήνει ρολλιές και δεν ξεβάφει όταν έρθει σε επαφή με τα ρούχα.

Οδηγίες εφαρμογής

Καθαρίζουμε τις επιφάνειες λερωμένες από τα σαθρά τμήματα, ξένες όλες και σκόνες. Στην αρχική βαφή, οι επιφάνειες ασταρώνονται με αστάρι Ve-200, ή Ve-300 ή Vedur, σύμφωνα με τις οδηγίες του κάθε ασταριού. Για λερωμένες επιφάνειες από καπνιά, νικοτίνη, ή μούχλα, ασταρώστε με μονωτικό υπόστρωμα. Το Υδρόχρωμα αραιώνεται με νερό σε αναλογία 5% – 15% και εφαρμόζεται σε 1-2 στρώσεις με ρολό, πινέλο ή πιστόλi airless. Τα εργαλεία καθαρίζονται με νερό και απορρυπαντικό.

Παρατηρήσεις

Να εφαρμόζεται σε θερμοκρασίες 5°C – 30°C. Οι βαμμένες επιφάνειες συνιστάται να μην πλένονται πριν περάσουν 15 ημέρες από τη βαφή.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Τύπος Υδρόχρωμα εσωτερικής χρήσης μεγάλης λευκότητας
Μέθοδος βαφής 1-2 στρώσεις με ρολό, πινέλο ή πιστόλi airless
Αραίωση με νερό 5% – 15% κ.ο.
Στέγνωμα Στην αφή σε 30-60 λετπά, επαναβάφεται μετά από 2-3 ώρες.
Απόδοση 15 – 18m² /lit σε κατάλληλα προετοιμασμένες επιφάνειες
Αποχρώσεις: λευκό και σε χιλιάδες αποχρώσεις μέσω του συστήματος χρωματισμού Alcon Paint
ΠΟΕ (VOC) Ανήκει στην κατηγορία Α/α:οριακές τιμές ΕΕ: 75 g/l (2007) και 30 g/l (2010). Το προϊόνα περιέχει κατά μέγιστο 5 g/l VOC.
Συσκευασίες Ανά Χαρτοκιβώτιο
3 Lt
9 Lt