Γλώσσα:
 

Vedur Aqua «Micro»

Κατηγορίες: Υποστρώματα (αστάρια) τοίχου

Ετικέτες: |

Vedur Aqua «Micro»

Vedur Aqua Micro - Σιλικονούχο ακρυλικό μικρονιζέ αστάρι νερού

Vedur Aqua Micro – Σιλικονούχο ακρυλικό μικρονιζέ αστάρι νερού

Το Vedur Aqua Micro είναι ένα σιλικονούχο ακρυλικό μικρονιζέ αστάρι νερού, άριστο για εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. Η ειδική σύνθεση του προσδίδει άριστη διείσδυτικότητα σταθεροποιώντας σαθρές και πορώδεις επιφάνειες. Χάρη στην ειδική σύνθεσή του, αδιαβροχοποιεί και επιτρέπει την διαπνοή του τοίχου, ενώ συγχρόνως εμποδίζει τη μετανάστευση αλάτων από τις αλκαλικές επιφάνειες. Είναι ελαφρώς κίτρινο ώστε να φαίνονται οι ασταρωμένες επιφάνειες. Είναι άοσμο και φιλικό προς το χρήστη και το περιβάλλον.

Χρησιμοποιείται τόσο για εξωτερικές όσο και εσωτερικές επιφάνειες – καλή ανάδευση πριν τη χρήση.

Εφαρμογή

Εφαρμόζεται σε επιφάνειες μπετού, σοβά, γυψοσανίδας, τούβλου, γύψου, ασβέστη, υδροχρωμάτων. Πριν την εφαρμογή του προϊόντος οι επιφάνειες καθαρίζονται από σαθρά υλικά και σκόνες. Για να έχουμε το άριστο αποτέλεσμα πρέπει να εφαρμόζεται ένα λεπτό στρώμα, χωρίς να αφήνει πάχος. Η θερμοκρασία εφαρμογής θα πρέπει να είναι μεταξύ 5°C και 35°C. Η αραίωση γίνεται με νερό σε ποσοστό 50% κ.ο., ενώ για τις λιγότερο απορροφητικές επιφάνειες μπορεί να αραιωθεί έως και 100%. Σε έντονα αποροφφητικές επιφάνειες, εφαρμόζεται αναραίωτο. Τα εργαλεία βαφής καθαρίζονται αμέσως μετά την εφαρνογή με άφθονο νερό και σαπουνάδα.

Χρόνος στεγνώματος και βαφής

Στεγνό σε 20-30 λεπτά. Η ασταρωμένη επιφάνεια βάφεται μετά από περίπου 1 ώρα. Οι χρόνοι επιμηκύνονται σε συνθήκες χαμηλής θερμοκρασίας και υψηλής σχετικής υγρασίας.

Αποθήκευση

Το προϊόν αποθηκεύεται σε θερμοκρασίες 5°C και 30°C και διατηρείται αμετάβλητο για 1 έτος περίπου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Τύπος Σιλικονούχες ακρυλικές μικρονιζέ ρητίνες
Πυκνότητα 1,02± 0,04gr/ml
pH 7,8± 0,5
Ιξώδες 50±12sec
Μέθοδος βαφής ρολό ή πινέλο
Αραίωση αραιώνεται με νερό σε αναλογία 50%, εώς και 100% για τις λιγότερο απορροφητικές επιφάνειες
Απόδοση 10-14 m²/lit σε κατάλληλα προετοιμασμένες επιφάνειες.
Χρόνοι στεγνώματος Στην αφή σε 20-30 λεπτά. Βαφή σε 1 ώρα.
ΠΟΕ (Πτητικές Οργανικές Ενώσεις – VOC ) Το Vedur Aqua Micro ανήκει στην κατηγορία Α/ζ Υ (Αστάρια) [ οριακή τιμή ΠΟΕ Ευρωπαική Ένωση : 30gr/lit (2010)]. Το έτοιμο προς χρήση προιόν περιέχει κατά μέγιστο 5 gr/lit ΠΟΕ.
Συσκευασίες Ανά Χαρτοκιβώτιο
1 Lt
5 Lt
10 Lt
.