Γλώσσα:
 

Stone

Κατηγορίες: Βερνίκια ξύλου & πέτρας

Ετικέτες: |

Stone

Alcon Stone βερνίκι πέτρας μεγάλης αντοχής

Stone: Ακρυλικό βερνίκι πέτρας μεγάλης αντοχής χωρίς να ξεφλουδίζει.

Το STONE είναι ένα ημι-ματ ακρυλικό βερνίκι ενός συστατικού, για πέτρες και τεχνητά δομικά υλικά. Είναι διάφανο χωρίς να κιτρινίζει με την πάροδο του χρόνου. Προστατεύει και διακοσμεί όλο το είδη πέτρας, τούβλα, κεραμικά, μάρμαρα, πωρόλιθους, τσιμεντόπλακες κ.α. Δημιουργεί ισχυρή πρόσφυση στις επιφάνειες παρουσιάζοντας μεγάλες αντοχές χωρίς να ξεφλουδίζει, περιέχει υδατοαπωθητικές ιδιότητες.

Είναι κατάλληλο για την προστασία και τη διακόσμηση των τοίχων τζάκια, κλπ, τα οποία είναι κατασκευασμένα από φυσικά υλικά, όπως πέτρες, μάρμαρα, πλάκες Καρύστου, πλάκες τύπου Μάλτας, πορώδεις πέτρες ή τεχνητά δομικά υλικά, όπως τούβλα, κεραμίδια στεγών, κεραμικά, διακοσμητικά στοιχεία από γύψο, μπετόν. Έχει ισχυρή πρόσφυση, δίνει μια γυαλιστερή σκληρή επιφάνεια και είναι ανθεκτικό στη φθορά του χρόνου. Έχει επίσης μια εξαιρετική στεγανωτική ικανότητα, μεγάλη αντοχή σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες, λόγω των φίλτρων UV που περιέχει. Επιπλέον, είναι εξαιρετικά ανθεκτικό σε αλκαλικές επιφάνειες και προστατεύει την επιφάνεια από την ατμοσφαιρική ρύπανση. Αναδεικνύει και διατηρεί το φυσικό χρώμα των υλικών, ενισχύοντας το τελικό αποτέλεσμα στη διακόσμηση.

Οδηγίες εφαρμογής

Καθαρίζονται οι επιφάνειες από σκόνες, λίπη ή παραφίνες. Το STONE εφαρμόζεται χωρίς αραίωση με ρολό ή πινέλο. Καθαρίστε τα εργαλεία με Διαλυτικό Νίτρου της Alcon.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Τύπος Ακρυλικό βερνίκι πέτρας μεγάλης αντοχής
Μέθοδος βαφής ρολό ή πινέλο
Αραίωση Δε χρειάζεται αραίωση – Ετοιμο προς χρήση
Απόδοση 6,5 – 8 m²/Lt ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας.
Χρόνοι στεγνώματος 30 – 60 λεπτά (αναλόγως των καιρικών συνθηκών)
Αποχρώσεις: Διάφανο
ΠΟΕ (Πτητικές Οργανικές Ενώσεις – VOC ) Το STONE ανήκει στη κατηγορία Α/η [Οριακή τιμή ΠΟΕ Ευρωπαϊκής Ένωσης : 750gr/lit (2007) και 750gr/lit (2010)]. Το προϊόν περιέχει κατά μέγιστο 730gr/lit ΠΟΕ
Συσκευασίες Ανά Χαρτοκιβώτιο
0,75 Lt
2,5 Lt
12
4